E hoʻolauleʻa i ka lā o ʻApelila Fools me nā mea hoʻohenehene hoʻouna meaʻai

ʻO ka lā o ʻApelila Fools ka manawa kūpono e hoʻohui i ka ʻakaʻaka a me ka leʻaleʻa i kā mākou mau hana maʻamau. Hiki i nā lawelawe hāʻawi meaʻai ke hui pū me ka hauʻoli ma o ka hoʻokumu ʻana i nā pranks kūʻokoʻa a māmā hoʻi e hoʻokipa i nā mea kūʻai aku me ka ʻole o ka hoʻohālikelike ʻana i ka ʻike holoʻokoʻa. E heluhelu no ka ʻimi ʻana i ʻelima mau hana ʻakaʻaka hoʻopuka meaʻai e hiki ai i ka poʻe ke kamaʻilio a ʻakaʻaka i kēia lā ʻApelila Fools.

 

5 ʻO nā mea hoʻohenehene e hāʻawi ai i nā meaʻai no ʻApelila Fools' Day

 

1. Ka Switcheroo
E hoʻololi i kahi kauoha meaʻai a ka mea kūʻai aku me kahi pahu i hoʻopiha ʻia me ka confetti a i ʻole nā ​​baluna. Ke wehe lākou i ka pūʻolo, e kāhāhā lākou i nā mea i manaʻo ʻole ʻia. E hōʻoia i ka hahai ʻana i ka hāʻawi ʻana i ka meaʻai maoli ma hope koke iho e mālama i ka puʻuwai puʻuwai a me ka launa.

 

2. ʻO ka hoʻopunipuni hoʻopunipuni
E hoʻouna i ka leka uila a i ʻole ka leka hoʻomaopopo i nā mea kūʻai aku e ʻōlelo ana ma muli o ka pau ʻana o ka ʻōnaehana, e hoʻopaneʻe a hoʻopau ʻia nā hāʻawi meaʻai no ka lā. Ma hope o hoʻokahi hola, e hahai mai me kahi leka hou e hōʻike ana i ka hoʻohenehene ʻo ʻApelila Fools a hōʻoiaʻiʻo iā lākou e hele ana kā lākou kauoha.

 

3. ʻO ka Menu Kūʻai ʻole
E hana i kahi papa inoa kūikawā ʻo ʻApelila Fools' Day i hoʻopiha ʻia me nā hui meaʻai ʻano ʻē a i ʻole nā ​​inoa kīʻaha punny, e like me "Pasta la Vista, Baby" a i ʻole "Burger with a Side of Laughter." E kaʻana like i ka papa kuhikuhi hoʻopunipuni ma ka pūnaewele media a kali i nā mea kūʻai aku e nīnau e pili ana i nā makana ʻē aʻe ma mua o ka hōʻike ʻana i ka prank.

 

4. Ka Hoʻouna Kūlike ʻole
E hāʻawi i nā kauoha meaʻai i nā mea kūʻai aku i loko o ka pahu i manaʻo ʻole ʻia a i ʻole like ʻole. No ka laʻana, kau i ka pizza i loko o kahi pahu lawe Kina a i ʻole e hāʻawi i ka sushi i loko o kahi pahu burger. ʻO ka huikau mua e hana i kahi hoʻohenehene poina ʻo ʻApelila Fools' Day.

 

5. Ke Keaukaha Hoano
E ʻaʻahu i kāu mau mea hoʻokele i nā ʻaʻahu lapuwale a i ʻole nā ​​​​mea hoʻokalakupua, e like me nā superheroes, nā holoholona, ​​a i ʻole nā ​​​​mea kaulana. Ke loaʻa nā mea kūʻai i kā lākou mau kauoha, e hoʻokipa ʻia lākou e kahi ʻike leʻaleʻa a manaʻo ʻole ʻia, e hoʻohui pū ana i kahi leʻaleʻa i kā lākou lā ʻApelila Fools.
E hoʻomanaʻo e noʻonoʻo mau i ka hopena o kāu mau hana ʻakaʻaka i nā mea kūʻai aku a e hōʻoia i ka puʻuwai māmā, ʻaʻohe hewa, a ʻaʻole e hoʻopilikia i ka ʻike holoʻokoʻa o ka lawe ʻana i ka meaʻai. Me kēia mau hana hoʻohiwahiwa meaʻai ʻelima, hiki iā ʻoe ke hoʻolilo i ka lā ʻApelila Fools i mea hoʻomanaʻo a leʻaleʻa no kāu mea kūʻai aku a me nā limahana. Hauʻoli pāʻani!


Ka manawa hoʻouna: Apr-01-2023

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou